تهیه قهوه و مراحل آماده سازی آن از بذر تا فنجان آماده نوشیدن! (بخش دوم)

در ادامه بررسی مراحل تهیه قهوه این نوشیدنی محبوب دنیا سعی می کنیم سایر مراحل موجود را برای شما بازگو کنیم تا با آشنایی کامل با آن بتوانید قهوه را بهتر بشناسید.

در قسمت قبل ما سه مرحله اولیه تهیه قهوه را باهم بررسی کردیم و در اینجا سعی می کنیم مراحل دیگر تا آماده شده یک فنجان قهوه کامل را بازگو کنیم.

بیشتر بخوانیم: تهیه قهوه و مراحل آماده سازی آن از بذر تا فنجان آماده نوشیدن! (بخش اول)

4. خشک کردن دانه قهوه

خشک کردن دانه

اگر دانه های قهوه به روش مرطوب فرآوری شده باشند، دانه ها که حالت خمیر شده پیدا کرده اند باید اکنون تا حفظ حدود 11 درصد رطوبت خشک شوند تا به درستی بتوان آنها را برای ذخیره سازی  و نگهداری آماده کرد.

برای خشک کردن این دانه های کافی است روی سطوح و میزهایی که برای این کار آماده می شوند بریزید و به طور مرتب بچرخانید و هم بزنید تا کاملا خشک شوند.

پس از اتمام مرحله خشک کردن قهوه ها را درون کیسه ها و گونی های مخصوص بسته بندی می کنند تا آماده صادرات شوند.

5. جداسازی دانه ها

جداسازی دانه

در تهیه قهوه و قبل از صادرات آن نیاز به جداسازی دانه های قهوه می باشد، در ابتدا توسط دستگاه های مخصوص هولینگ، پوسته های نقره ای باقی مانده بر روی دانه های قهوه جدا می شود و سعی می شود دانه های قهوه به طور کامل تمیز شوند.

بعد از پاک سازی دانه ها لازم است که آنها را از لحاظ اندازه و وزن مورد بررسی و دسته بندی قرار دهند، و همچنین دانه هایی که از لحاظ رنگ و کیفیت مشکل دارند نیز باید پاک سازی شود.

دانه های قهوه با عبور از یک سری صفحات اندازه می شوند، آنها همچنین با استفاده از یک جت هوا برای جدا کردن دانه های سنگین و سبک، به صورت پنوماتیک دسته بندی می شوند، به طور معمول، اندازه دانه در مقیاس 10 تا 20 نشان داده می شود.

خرید قهوه فرانسه

6. صادرات دانه

صادرات

دانه های آسیاب شده که امروزه از آن به عنوان قهوه سبز یاد می شود، در کیسه های مخصوص که در قسمت حمل بار بارگذاری می شوند، یا به صورت فله در داخل ظروف دارای پوشش پلاستیکی روی کشتی ها بارگیری می شوند.

پیش بینی می شود تولید قهوه در جهان برای سال 2020 به ازای داده های سرویس کشاورزی جهانی USDA به بیش از 160 میلیون کیسه 60 کیلویی برسد!

7. تست کردن قهوه

تهیه قهوه

بهتر است بدانید قهوه، بارها از نظر کیفیت و طعم آزمایش می شود، از این فرآیند به عنوان کاپینگ یاد می شود و معمولاً در اتاقی انجام می شود که برای تسهیل روند کار طراحی شده است.

ابتدا تست کننده که به اصطلاح کاپر نامیده می شود دانه ها را از نظر کیفیت بصری کلی ارزیابی می کند. سپس دانه ها را در یک آزمایش کوچک تفت داده، بلافاصله آسیاب کرده و در آب جوش با دمای کاملاً کنترل شده دم می کند.

فنجان دم کرده را تست می کند تا طعم و رایحه آن را بچشد، تست کردن قهوه یک مرحله اساسی در ارزیابی کیفیت قهوه است.

خرید قهوه نسکافه

8. رست دادن قهوه

تهیه قهوه

رست یا تفت دادن، قهوه سبز را به دانه های قهوه ای معطر تبدیل می کند که از فروشگاه ها یا کافه های مورد علاقه خود خریداری می کنید.

اکثر دستگاه های رست دادن دمایی در حدود 550 درجه فارنهایت را ایجاد می کنند، و دانه ها در طول کل فرآیند هم میزنند تا نسوزند. وقتی دمای داخلی دانه ها حدودا 400 درجه فارنهایت می رسند ، شروع به قهوه ای شدن می کنند و کافئول که یک روغن معطر درون دانه هاست شروع به تراوش می کند، نام این فرآیند پیرولیز است که باعث تولید طعم و رایحه قهوه ای می شود.

پس از رست دادن دانه ها بلافاصله یا توسط هوا یا آب خنک می شوند، رست دادن به طور کلی در کشورهای وارد کننده انجام می شود زیرا دانه تازه رست داده باید در اسرع وقت به دست مصرف کننده برسد.

9. آسیاب قهوه

آسیاب

هدف از یک آسیاب مناسب، به دست آوردن بیشترین طعم در یک فنجان قهوه است. اینکه چگونه قهوه درشت یا ریز شود، به روش دم کردن شما بستگی دارد.

نحوه آسیاب شما میزان تماس قهوه با آب را تایین می کند، هرچه آسیاب ریزتر باشد، قهوه با سرعت بیشتری تهیه می شود، به همین دلیل قهوه دستگاه اسپرسو بسیار ریزتر از قهوه ای است که در سیستم قطره ای دم می کنید.

خرید قهوه 

10. دم کردن قهوه

دم کردن قهوه

با توجه به سلایق و ذائقه های مختلف روش های بسیار متنوعی برای تهیه و دم کردن قهوه وجود دارد، که ما روش های مختلفی آن را به طور جداگانه برای شما معرفی کرده ایم و اگر علاقمند هستید آنها را مطالعه کنید. روشهای دم کردن

منبع: www.ncausa.org

0/5 (0 نظر)

پرسش ، پاسخ ، دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture