خواص دمنوش آویشن برای لاغری + پوست + مو

وقتی صحبت از خواص دمنوش آویشن یا هر چای گیاهی دیگری می شود اولین گزینه هایی که به ذهن ما خطور می کند نقش و تاثیر آن بر روی لاغری و سلامت پوست می باشد، زیرا اهمیت دادن به این دو گزینه نقش مهمی در جوان ماندن افراد جامعه دارد. از آنجایی که دمنوش آویشن با گیاه های دیگری از زنجبیل و بابونه گرفته تا پونه و دارچین ، ترکیبات فوق العاده ای تشکیل می دهد لازم است نتیجه نوشیدن دمنوش آن را به دقت بررسی کنیم.

مواد مغذی موجود در دمنوش آویشن

گیاه آویشن

ما در گذشته به طور کامل در مورد طرز تهیه دمنوش آویشن و گیاه آن صحبت کرده ایم و در اینجا سعی می کنیم در مورد نتیجه نوشیدن و خواص دمنوش آویشن صحبت کنیم.

در گذشته و قبل از اینکه علم پزشکی از لحاظ علمی اینقدر پیشرفت کند، افراد از آویشن به عنوان یک سم زدا و رفع کننده عفونت ها استفاده می کردند، جالب است که بگوییم پس از تحقیقات فراوان مشخص شد که تاثیر این گیاه توهم و ساخته ذهن افراد نیست و طرز فکر گذشتگان در مورد این گیاه و تاثیرش کاملاً صحیح می باشد.

از لحاظ پزشکی و طبق آزمایشات مختلف مشخص شد؛ آویشن دارای ويتامين هاي مفيدی مانند ویتامین C  و A می باشد و از طرفی یک منبع غني از پتاسيم، آهن، کلسيم، منگنز، منيزيم و سلنيوم است. شاید با دیدن این همه مواد مغذی کمی شک کنید (آویشن مگر جدولِ مندلیفه 🙂 )ولی در واقع باید بگوییم خوشبختانه حضور تمام این مواد مغذی ثابت شده است.

بعد از تمام این موارد باید گفت وجود سه ماده لوتئين، زاکستين و تيمونين که جز قویترین آنتی اکسیدان ها به حساب می آیند باعث می شود، یا خوردن جوشانده آویشن بدن شما یک سد محکم در برابر بیماری عفونی ایجاد کند که می توان آن را در بین تمام دمنوش های منحصر به فرد دانست و از خواص دمنوش آویشن نام برد.

بعد از تمام این موارد باید گفت با وجود دو ماده تيمول و کارواکرول و مواردی که در بالا اشاره کردیم به طور قطع می توان دمنوش آویشن را به نوعی حتی یک نوع دارو معرفی کرد.

خواص دمنوش آویشن

خواص دمنوش آویشن

اگر به مواد مغذی که در بالا اشاره کردیم و همچنین ترکیبات متنوعی که این چای گیاهی با گیاهان دیگری مانند زنجبیل ، نعناع ، پونه ، دارچین و… می تواند ایجاد کند نگاه کنید، به طور قطع مطمئن خواهید شد که خواص دمنوش آویشن دارای موارد متنوع و گسترده ای می باشد.

ما در اینجا نمی توانیم همه موارد را برای شما به طور کامل بررسی کنیم ولی سعی کردیم لیست مهمترین و اصلی ترین فواید این چای گیاهی را برای شما معرفی کنیم.

تاثیر چای آویشن بر لاغری

لاغری با چای گیاهی

همانطور که قبلاً اشاره کردیم به طور کلی با شنیدن نام دمنوش همه ما توقع اثر گذاری و فواید آن برای کاهش وزن و لاغر شدن می باشد، اما باید گفت در مورد این موضوع دمنوش هایی که طبيعت گرم و خشک دارند اثر گذاری بسیار بهتری دارند، از خواص دمنوش آویشن نیز که دارای طبعی گرم می باشد کمک به لاغر شدن شما می شود.

شما با نوشیدن این دمنوش با بالا بردن میزان سوخت و ساز بدن خود در طولانی مدت می توانید نتایج بسیار موثری مشاهده کنید، اما فراموش نکنید هیچ فردی با نوشیدن یک فنجان دمنوش قادر به لاغر شدن نیست و شما برای کاهش وزن به موارد مختلفی از برنامه غذایی گرفته تا ورزش کردن و موارد دیگر نیازمند هستید.

برای آنکه خواص دمنوش آویشن برای لاغری را کامل دریافت کنید بهترین حالت استفاده یک فنجان صبح ها و یک فنجان شب ها می باشد و اگر علاقه دارید می توانید لیست بهترین دمنوش لاغری را نیز مشاهده کنید.

خواص دمنوش آویشن برای سلامت پوست

سلامت پوست با آویشن

سلامت پوست یکی از مهمترین مواردی می باشد که امروزه بسیار مورد توجه قرار دارد و خیلی از افراد مخصوصاً بانوان، برای داشتن یک پوست سالم هزینه های زیادی برای داشتن آن می کنند.

بزرگترین مشکلی که باعث می شود سلامت پوست شما به خطر بیفتد وجود باکتری های مضر در بدن انسان می باشد؛ که از خواص دمنوش آویشن از بین بردن این باکتری ها می باشد.

در واقع باکتري به نام پروپيوني باکتريوم اصلی ترین مولد بیماری های پوستی می باشد که عفونت های مختلفی برای پوست شما به همراه دارد و عامل اصلی ایجاد بیماری هایی مانند آکنه و انواع جوش می باشد که شما می توانید با استفاده از چای آویشن با بالا بردن میزان آنتی اکسیدان خون خود، به راحتی در مقابل این بیماری ها پوست خود را ایمن کنید.

شما می توانید همچنین از روغن آویشن نیز به عنوان یک تونر پوستی استفاده کنید و از رقیق کردن این روغن با آب به عنوان یک ماسک پوستی با نتایج و فواید بسیار زیاد تاثیرات شگفت انگیزی را تجربه کنید.

پس شما می توانید از آویشن به عنوان یک آنتی باکتریال قوی استفاده کرده و آن را به روش های مختلف از چای و دمنوش گرفته تا انواع کرم گیاهی و روغن مورد مصرف قرار دهید.

فواید چای آویشن برای مو

تقویت مو با آویشن

نگهداری مو و حفظ سلامت پوست سر برای جلوگیری از ریزش مو یکی از هزینه‌برترین قسمت های بهداشت فردی می باشد که شما می توانید با جایگزین کردن روش های طبیعی علاوه بر کاهش هزینه های خود از عوارض جانبی استفاده از این روش ها نیز رهایی پیدا کنید.

شما می توانید به دو روش از آویشن برای کمک رساندن به موهای سر خود استفاده کنید:

روش اول) استفاده از دمنوش می باشد که می توانید توسط آن مواد مغذی را جذب بدن خود کنید که این مواد نقش اساسی در تقويت و تحريک فوليکول هاي مو دارند و باعث تقویت ریشه های مو میشوند.

از دیگر خواص دمنوش آویشن میتوان حذف باکتری های مضر برا پوست سر اشاره کرد که نتیجه آن کاهش و حذف شوره سر شما می باشد و با اینکار علاوه بر خلاص شدن از شر شوره، ریشه موهای سر شما نیز تقویت می یابند.

روش دوم) شما می توانید به جای استفاده از روش خوراکی از روش مالیدنی نیز استفاده کنید و با بهره مندی از روغن آویشن و مالیدن آن بر روی پوست سر خود، باعث تقویت شدن ریشه های مو و همچنین درخشندگی موها شوید.

استفاده از ترکیب روغن آویشن و روغن زیتون نیز باعث افزایش گردش خون کف سر می شود که نتیجه آن بالا بردن رشد و ماندگاری موهای سر شما می باشد.

رفع التهاب و مشکلات تنفسی از خواص دمنوش آویشن

رفع سرفه با دمنوش

یکی از مشکلات بسیار بزرگی که مخصوصاً در فصل زمستان و بهار با آن رو به رو هستیم افزایش التهاب های مختلف در قسمت های مختلف بدن از جمله دهان و گلو می باشد.

لازم است بدانیم که این التهاب ها و مشکلات تنفسی که اصولاً با  سرفه، گلو درد، برونشیت و گاهاً سردرد همراه است دلایل گوناگونی دارد که ما می توانیم به راحتی از خواص دمنوش آویشن برای رفع این موضوع استفاده کنیم و با بهره گیری از آنتی سپتیک و انتی بیوتیک موجود در این دمنوش با این مشکلات مقابله کنیم.

10 خاصیت دیگر چای آویشن

فواید چای گیاهی

همانطور که گفتیم خواص دمنوش آویشن به اندازه می باشد که اگر بخواهیم آنها را به طور دقیق و جداگانه تجزیه و تحلیل کنیم شاید ساعت ها زمان لازم داشته باشد، به همین خاطر سعی کردیم موارد دیگری که لازم است در مورد این موضوع بدانیم را تنها به صورت تیتروار و مختصر برای شما بیان کنیم.

  • اگر شما فردی ورزشکار و فعال می باشید نوشیدن این دمنوش دارای خواص ضد قارچ برای پاهای شماست.
  • از خواص دمنوش آویشن کمک به کاهش درد زخم معده و همچنین درمان آن می باشد.
  • اگر دچار سوء هاضمه می باشید و در هضم غذای خود با مشکل نفخ و گاز مواجهید، این دمنوش گزینه مناسبی می باشد.
  • سلامت استخوان ها و کاهش بیماری های استخوانی از نتایج مواد مغذی بیشمار این دمنوش گیاهی می باشد.
  • با کاهش التهاب رگها و شریانهای عروقی این دمنوش باعث تقویت قلب و کاهش بیماری های قلبی می شود.
  • از دیگر خواص دمنوش آویشن اینست که بخاطر پتاسیم موجود در آن کمک به کنترل فشار خون میکند.
  • وجود ویتامین A در این چای کمک ویژه ای به درمان بیماری های چشمی و حفظ سلامت بینایی می کند.
  • آهن موجود در آویشن یکی از اصلی ترین مواد معدنی نیاز برای بدن می باشد که عدم وجود آن در بدن باعث بروز بیماری کم خونی می شود که نتیجه آن حساسیت در مقابل عفونت ها و خستگی می شود.
  • بازهم به سراغ خاصیت ضد باکتریایی این دمنوش می رویم که تاثیر بسیار مثبتی در رفع بوی بد دهان و حفظ سلامت دندان ها خواهد داشت، تا جایی که حتی از عصاره آویشن در تهیه دهان شویه نیز استفاده می شود.

فواید آویشن کوهی و شیرازی

تفاوت خواص آویشن کوهی و شیرازی

به طور کلی گیاهان بسته به شرایط اقلیمی که در آن رشد می کنند دارای مشخصات و ویژگی های متفاوتی می باشند که در این بین آویشن نیز از این قائله مستثنی نمی باشد و در ایران در دو نوع اصلی آویشن کوهی و آویشن شیرازی رشد می کند.

تفاوت اصلی آویشن کوهی و شیرازی در عطر، مزه و رنگ آنها می باشد و خیلی از لحاظ خواص و فواید باهم نتفاوتی ندارند و هر دو به عنوان یک کمک کننده فوق العاده برای گوترش شما به حساب می آیند.

آویشن کوهی به هضم غذا در افراد با مزاج سرد، برای دلپیچه و سکسکه، خارج کردن باد از معده و روده‌ها، درمان ضعف و بی‌حالی، از بین بردن بوی بد دهان و کاهش بوی نامطبوع عرق بسیار کمک کرده و دارای نتایج فقو العاده می باشد.

از طرفی خواص دمنوش آویشن شیرازی نیز کمتر از آویشن کوهی نبوده و این دمنوش یک جوشانده ضدنفخ و اشتهاآور قوی به حساب میاد که خواص ضد قارچی، ضد انگلی و ضد باکتریایی بالایی دارد.

یادتان باشد روش های استفاده از آویشن ها بسیار ساده می باشد و تنها کافیست یک قاشق غذاخوری ازآنها را همراه با ۲ لیوان آبجوش مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه دم بکشد.

عوارض دمنوش آویشن

عوارض دمنوش آویشن

بعد از بررسی خواص دمنوش آویشن لازم است یک نگاه به عوارض مصرف آن نیز بی اندازیم، اگر بخواهیم به طور کلی این موضوع را بیان کنیم باید گفت در صورتی که شما بیماری خاصی نداشته باشید و میزان مصرف خود را کنترل شده و متعادل انجام دهید هیچگونه عوارض و خطری شما را تهدید نخواهد کرد.

اما افرادی که مشکلات حساسیتی دارند ممکن است بدنشان نسبت به بعضی از مواد موجود در آویشن واکنش نشان دهد و دچار آلرژی در بدن خود شوند.

آويشن بر روي غده هيپوفيز که ترشح کننده هورمون تيروئيد است تأثير می گذارد. بنابراين افرادي که دچار مشکلات تيروئيدي هستند از مصرف آويشن اجتناب کنند.

تحقیقات نشان داده که آویشن باعث می شود کمی فشار خون افراد افزایش پیدا کند پس استفاده از آن برای افرادی که با بالا بودن فشار خون همراه هستند توصیه نمی شود.

و در پایان کار نیز باید گفت که درست است خواص دمنوش آویشن بسیار زیاد است اما مصرف بالای این دمنوش می تواند بر روی هورمن های بانوان تاثیر گذار باشد، پس به همین خاطر توصیه می شود در زمان بارداری، شیردهی و قاعدگی از این چای استفاده نشود.

 

پرسش ، پاسخ ، دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 نظر
  1. تتتتت تتتتتت می‌گوید

    اااااااا

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture