6 راه برای تقویت قهوه با افزودن ویتامین و آنتی اکسیدان ها!
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین ها و آنتی اکسیدان های روزانه را فراموش نکنید! کافیست این مواد موثر را در سبد غذایی روزانه تان وارد کنید! مثلا تقویت قهوه تان با افزودن مواد مغذی یکی از این راه هاست!
برخی ها هرگز فنجان قهوه روزانه شان را ترک نمی کنند، در حقیقت، روزشان شروع نمی شود تا زمانی که قهوه شان را بنوشند و انرژی بگیرند! پس چرا این انرژی را با سلامتی و نشاط بیشتر همرا نکنیم؟!
اضافه کردن یک دوز سالم از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی برای رفع و یا کاش اثرات مخرب کافئین قهوه و می تواند قهوه را به یک نوشیدنی موثر تبدیل کند! فواید آن بسیار زیاد است، از تقویت روحیه، انرژی و محافظت از قلب شما گرفته تا بهبود کیفیت زندگی جنسی شما!
خرید دانه قهوه
دارچین را برای سلامتی قلب اضافه کنید!
اضافه کردن دارچین به فنجان قهوه صبحانه، یک دوز قدرتمند و خوشمزه از آنتی اکسیدان ها را به شما منتقل می کند. دارچین هزاران سال است که هم به عنوان ادویه و هم از نظر دارویی استفاده می شود.
این ادویه با ترکیبات محافظ (41 مورد از آنها!) پر شده است و دارای یکی از بهترین منابع معتبر آنتی اکسیدانی در میان ادویه ها برای تقویت قهوه شما است.
طبق یک مطالعه علمی مورد اعتماد بر روی موش ها، دارچین می تواند از قلب و مغز شما محافظت کند. یک مطالعه بر روی سلول های انسانی نشان می دهد که همچنین می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد و همینطور سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند.
دارچین را داخل فنجان قهوه خود بگذارید، یا موقع دم کردن قهوه، دارچین را هم بریزید! دارچین را می توانید با چای هم دم کنید و یا در غذا هم بریزید! طبع گرم و عطر خوبی دارد.
تقویت قهوه با زنجبیل!
زنجبیل طی قرن ها، یک درمان شایع برای منبع تهوع بوده است. این ماده حاوی آنتی اکسیدان های قدرتمند و ترکیبات ضد التهابی است. زنجبیل همچنین می تواند باعث کاهش درد عضلانی، کلسترول و افزایش در هضم غذا شود.
زنجبیل را می توانید مستقیماً به قهوه خود اضافه کنید (حداکثر 1 قاشق غذاخوری در هر فنجان)! چای ماسالا هم که به دلیل وجود زنجیل در آن و طرز تهیه آن که با شیر است، آن را به یکی از نوشیدنی های مقوی و گرم تبدیل کرده است!
خرید چای ماسالا
سپر سلامتی خود را با قارچ تقویت کنید!
قهوه و… قارچ؟ بله درسته! قارچ می تواند مزایای تعجب آوری برای سلامتی شما داشته باشد. قارچ ها دارای خواص ضد ویروسی، ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی هستند.
قارچ ها که با آنتی اکسیدان ها پر شده اند، دارای اثر ضد سرطانی هستند و مطالعات دیگر روی موش ها نشان داده است که قارچ می تواند از بیماری های کبد جلوگیری کنند.
قهوه به همراه قارچ می تواند اثرات مضر کافئین قهوه مانند مشکلات معده بعد از نوشیدن قهوه را کاهش و یا از بین ببرد. شما می توانید پودر قارچ خود را خریداری کنید، یا قهوه قارچ بسته بندی شده را تهیه کنید.
زردچوبه برای تقویت قهوه!
زردچوبه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قدرتمندی است که خاصیت سم زدایی کبد دارد و فرایند هضم معده کمک می کند.
برای تقویت مزایای سلامتی زردچوبه، آن را با فلفل سیاه جفت کنید. فلفل اثرات زیستی زردچوبه بر بدن را بهبود می بخشد و ادویه را در دوزهای کمتر موثرتر می کند.
خرید قهوه لاوازا
تعادل هورمون ها را با ماكا انجام دهید!
شاید شما دیده باشید که پودر ماکا، ساخته شده از ریشه گیاه ماکا، در عطاری ها وجود دارد. ریشه ماكا به طور سنتی برای تقویت باروری مورد استفاده قرار می گیرد و در مطالعه روی موش ها اثرات متعادل و كنترل کننده هورمون را نشان می دهد.
این گیاه همچنین به منظور افزایش عملکرد ورزشی، سطح انرژی و محرک جنسی، مورد مطالعه قرار گرفته است. ماکا بسیار مغذی است و حاوی بیش از 20 اسید آمینه (از جمله هشت اسید آمینه ضروری)، 20 اسید چرب به فرم آزاد است و منبع غنی از پروتئین و ویتامین ث می باشد.
برای فواید سلامتی ماکا، 1 تا 3 قاشق غذاخوری می توانید به قهوه اضافه کنید. برای طولانی تر شدن ماندگاری پودر ماکا، آن را در یخچال نگهداری کنید.
فروشگاه قهوه کافی مافی
فنجان قهوه خود را با کاکائو تقویت کنید!
شکلات و کاکائو به نظر می رسد مانند دو رقیب برای افزایش انرژی و نشاط ما هستند! کاکائو یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های موجود و همچنین منبع آهن است، این ماده برای قلب شما نیز خوب است.
کاکائو ضد التهاب است و باعث کاهش فشار خون، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) می شود. خواص تقویت خلق و خو و ضد افسردگی آن، باعث می شود کاکائو برای سلامت مغز نیز عالی باشد.
کاکائو خام موجود در فنجان قهوه برای تقویت فیبر در رژیم غذایی، آنتی اکسیدان ها و منیزیم مفید می باشد و البته قهوه را خوشمزه تر می کند.
خلاصه اینکه:
همه این پیشنهادات فواید زیادی دارند و ریسک کمی دارند، اگرچه برای درک اثرات کامل این موارد بر روی انسان ها، تحقیقات علمی بیشتری لازم است.
منبع: www.healthline.com