قهوه لیبریکا چیست؟ بررسی این قهوه کمیاب در جهان و معرفی کامل آن! (پارت 2)

در ادامه بررسی دانه های قهوه لیبریکا سعی داریم در تکمیل بخش اول این مقاله در مورد ویژگی ها، طعم و مزه این قهوه با شما بیشتر صحبت کنیم.

شاید به خاطر نادر بودن و کم این قهوه در سطح جهان شما تا بحال با این قهوه از نزدیک آشنا نشده باشید ولی ما توصیه می کنیم در صورت دسترسی پیدا کردن به این قهوه در فرصت اول آن را امتحان کنید و از طعم بی نظر آن بهره مند شوید.

طعم قهوه لیبریکا چگونه است؟

طعم

اگرچه قهوه لیبریکا از کافئین کمتری نسبت به عربیکا و روبوستا برخوردار است، اما از طریق طعم و رایحه قوی که در دانه های آن وجود دارد، کافئین را جبران می کند.

لیبریکا یک تجربه بسیار متفاوت را برای شما به همراه می آورد که با دو نوع قهوه اصلی (عربیکا، روبوستا) که تا اکنون همراه بوده اید کامل متفاوت است، عمدتا دارای عطر و بوی اسموکی و دودی است، طعمی که شبیه به نوشیدنی هایی است که در تهیه آن از شکلات تلخ استفاده می شود.

این قهوه یک عطر و طعم قوی دارد، که بر پایه طعم جسورانه، طبیعی و قوی تأکید می کند، که یک فنجان آن طعم بسیار سنگین تری به شما می دهد.

برخی ای قهوه را حتی به عنوان تنباکو مایع توصیف می کنند، به دلیل طعم و بوی دودی قوی که تولید می کند شبیه گیاه تنباکو واقعی است.

به همین ویژگی های خاص قهوه لیبریکا دارد مردم فیلیپین، جایی که این قهوه بیشتر در آنجا کشت می شود، قهوه را “Kape Barako” می نامند، که معنی آن “قهوه مردانه” می باشد! 🙂

عطر و رایحه لیبریکا در واقع بیشتر از طعم و مزه آن می باشد در واقع اگر بخواهیم راحتتر این موضوع را بازگو کنیم باید بگوویم تلخی این قهوه نسبت به انواع دیگر بسیار کمتر است و در عین حال طعم و مزه آن بسیار قوی تر است.

خرید قهوه اسپرسو 

تاریخچه و مناطقی که این قهوه رشد می کند؟

تاریخچه

تاریخچه کشت لیبریکا به اندازه مشخصات عطر و طعم آن پیچیده است. همانطور که قبلاً نیز اشاره کردیم، گیاه این قهوه از لیبریا، در سواحل غربی آفریقا تشکیل شده است، تا سال 1880 همانند امروزه، عربیکا محبوب ترین دانه قهوه برای کشت بود.

در این زمان بود که شیوع جهانی زنگ قهوه، یک عفونت قارچی که گیاهان قهوه را تحت تأثیر قرار می دهد، با از بین بردن بسیاری از محصولات گیاهان قهوه در جهان، صنعت قهوه را تهدید تاثیر شدیدی قرار داد و تا مرز فروپاشی پیش رفت.

این امر چنان بد بود که در برهه ای از زمان، گیاه قهوه عربیکا در خطر انقراض قرار گرفت تا گیاه لیبریکا به عنوان جایگزین عربیکا معرفی شد، این گیاه ابتدا در استانهای باتانگاس و کاویت در فیلیپین که در آن زمان مستعمره آمریکا بود کشت شد.

لیبریکا با گسترش چشم گیری جهانی همراه شد تا اینکه فیلیپین پس از جنگ جهانی دوم استقلال خود را بدست آورد و ایالات متحده پس از، از دست دادن تولید کنندگی اصلی قهوه، محدودیت های زیادی را برای دانه های قهوه لیبریکا ایجاد کرد تا رقابت آنها در تولید قهوه را محدود کند.

این امر رقابت در سطح جهانی را برای پرورش دهندگان فیلیپینی بسیار دشوار می کرد. سرانجام در سال 1950 محدودیت ها برداشته شد، اما تا آن زمان، عربیکا تاج خود را به عنوان محبوب ترین نوع قهوه پس گرفت.

امروزه فیلیپین بزرگترین تولید کننده لیبریکا در جهان است، اگرچه مالزی و اندونزی نیز مقدار زیادی از این نوع قهوه را تولید می کنند. آب و هوای جنوب شرقی آسیا در این کشورها همان چیزی است که به رشد لیبریکا کمک بسیاری می کند.

منبع: www.craftcoffeeguru.com

0/5 (0 نظر)

پرسش ، پاسخ ، دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture