بهتر است بدانید که در چه مواردی از نوشیدن قهوه خودداری کنید!

موضوعی که خیلی از شما دوست داران قهوه به آن فکر می کنید این است که در چه مواردی باید از خوردن قهوه خودداری کنید که ما در این مقاله سعی داریم به تعدادی از آنها اشاره کنیم!
چه به همراه صبحانه باشد و چه بعد از شام، یک فنجان قهوه به نظر می رسد که یک عادت طبیعی  در میان اکثر ما شده است! با این حال نوشیدن قهوه بعد از خوردن غذا می تواند بر توانایی بدن در جذب برخی مواد معدنی و ویتامین ها تأثیر بگذارد. پس بهتر است آن را به عنوان میان وعده صبح و عصر بنوشید!
کافئین موجود در قهوه در این امر نقش بسیار مهمی دارد، با این حال نوشیدن قهوه بدون کافئین می تواند از بدن شما در جذب برخی مواد مغذی کمک کند.
بنابراین،اگر نگران کمبودهای غذایی هستید، باید سعی کنید که در مواردی از نوشیدن قهوه خودداری کنید. لطفا با ما همراه باشید!

غذاهای حاوی کلسیم

قهوه خودداری کنید

اگر شما هم از اون دسته افرادی هستید که صبح ها نیاز به کافئین قهوه برای سرحال شدن دارید، از منابع کلسیم مانند لبنیات قبل از نوشیدن قهوه خودداری کنید، تا قهوه بر شما موثر واقع شود!
کافئین موجود در قهوه که به طور مرتب استفاده می شود، می تواند بر روی جذب کلسیم تأثیر بگذارد و مقدار کلسیمی را که در ادرار دفع می کنید، تقویت کند.
البته این تأثیرات برای اکثر افراد نسبتاً کم است، زیرا هر فنجان قهوه باعث می شود که فقط 2 تا 3 میلی گرم از 1000 میلی گرم مصرف روزانه خود را دفع کنید. با این حال، برای اطمینان از حفظ مقدار کافی کلسیم، سعی کنید روزانه از مصرف بیش از 3 فنجان قهوه خودداری کنید.
در پی همین موضوع و طبق تحقیقاتی که در مؤسسه Linus Pauling انجام شده است، به این نتیجه رسیده اند که استفاده از قهوه بدون کافئین یا دی کف هیچ تاثیر بدی در جذب کلسیم ندارد!

غذاهای دارای رویقهوه خودداری کنید

اگر چه دوستداران قهوه های بدون کافئین می توانند تا حدودی با اطمینان، قهوه را پس از خوردن منابع کلسیم دار بنوشند، اما نکته مهم این است که نوشیدن منظم قهوه های بدون کافئین هم می تواند مانع از جذب سایر املاح مورد نیاز بدن مانند روی شوند!
این امر به این دلیل است که قهوه حاوی موادی است که با برخی مواد معدنی در رژیم غذایی شما پیوند برقرار می کند و از آنجا که تجزیه ی این پیوندها توسط بدن بسیار دشوار است، نوشیدن قهوه می تواند شما را به سمت دفع روی سوق دهد.
به همین دلایلی که در بالا گفته شد توصیه می شود پس از خوردن منابع حاوی روی مانند گوشت قرمز، مرغ، لوبیا و آجیل از نوشیدن قهوه خودداری کنید.

غذاهای دارای آهن میوگلوبین

قهوه، میوگالابین

آهن موجود در رژیم غذایی شما به دو شکل وجود دارد: هموگلوبین و غیرهموگلوبین(میوگلوبین) ! اگرچه بدن شما به راحتی آهن هموگلوبین را از غذاهای حیوانی جذب می کند.
اما تنها وعده های گیاهی حاوی آهن میوگلوبین هستند به همین خاطر است که در این مورد، بیشتر افرادی که رژیم گیاه خواری دارند و عاشق قهوه باشند، در جذب آهن میوگلوبین به مشکل بر می خورند و این امر برای آنها مشکل ساز می شود،
و توصیه ای که می توانیم بکنیم، برای اطمینان از اینکه مقدار آهنی که از غذاهای گیاهی به دست آمده را از دست ندهید، این است که از نوشیدن قهوه بعد از خوردن غذاهای سرشار از آهن مانند نخود، آجیل، عدس، و محصولات سویا خودداری کنید!

ویتامین ها

ویتامینها

علاوه بر تأثیرات قهوه بر جذب مواد معدنی، به نظر می رسد که نوشیدن قهوه، جذب برخی از ویتامین ها را نیز تحت تأثیر قرار می دهد! به عنوان مثال: کافئین می تواند بر میزان جذب ویتامین D تأثیر منفی بگذارد.
مطالعه ای که در سال 2017 در مجله Bone Metabolism منتشر شد، نشان داد که بدن افرادی که بیشتر قهوه می نوشند، تمایل کمتری  به جذب ویتامین D دارند.
در واقع این شواهد به این معنا نیست که کافئین باعث کاهش ویتامین D می شود، اما این را نشان می دهد که عدم مدیریت مصرف کافئین شما ممکن است باعث کاهش جذب ویتامین D  باشد.
و به همین دلیل توصیه می شود که برای تنظیم  نگه داشتن سطح ویتامین D بدن مان، سعی در مدیریت مصرف کافئین خود داشته باشیم.
0/5 (0 نظر)

پرسش ، پاسخ ، دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture