سردرد و تاثیر نوشیدن قهوه بر آن: تا دو فنجان در روز مشکلی ندارد!

تحقیقات جدید نشان می دهد، نوشیدن زیاد قهوه با افزایش خطر ابتلا به سردرد و میگرن مرتبط است. بنیاد تحقیقات میگرن (MRF) اظهار دارد كه میگرن، سومین بیماری شایع در جهان است و تقریباً 1/04 میلیارد بزرگسال در سراسر جهان را مبتلا می كند.

در مطالعه‌ای که در ژورنال پزشکی آمریکا منتشر شده است، محققان آمریکایی در مرکز پزشکی (Beth Israel Deaconess (BIDMC بیمارستان بریگام، مرکز مطالعات زنان و دانشکده بهداشت عمومی چان (HSPH) هاروارد، نقش نوشیدنی های کافئین دار را به عنوان یک محرک بالقوه میگرن ارزیابی کرده اند.

محققان دریافتند برای کسانی که میگرن را تجربه می کنند، یک یا دو وعده نوشیدنی کافئین دار مانند قهوه، کولا و چای در آن روز با سردرد همراه نبوده است!.

با این حال، نوشیدن سه فنجان یا بیشتر،  با احتمال بالاتر در گیر بودن با سردرد میگرنی در همان روز یا روز بعد همراه بوده است.

آیا با نوشیدن قهوه سردرد میگیریم!

آیا با نوشیدن قهوه سردرد میگیریم!طبق گفته NHS، میگرن “سردرد متوسط یا شدیدی است که به عنوان یک درد شدید در یک طرف سر احساس می شود”. همچنین بسیاری از افراد دارای علائمی مانند احساس بیمار بودن، بیمار بودن و افزایش حساسیت به نور یا صدا هستند.

در مطالعه کوهورت آینده نگر، 98 فرد بزرگسال هر روز صبح و هر شب حداقل شش هفته خاطرات الکترونیکی خود را برای انجام یک تحقیق در رابطه با میزان نوشیدن قهوه و سردردشان  را تکمیل کردند.

آنها هر روز کل وعده های قهوه کافئین دار، چای، نوشیدنی های نرم و انرژی زا را که مصرف می کردند، گزارش می کردند.

آنها همچنین دوبار گزارش سردرد روزانه را پر کرده و جزئیات مربوط به شروع، مدت، شدت و داروهای مورد استفاده برای میگرن را از زمان ورود دفترچه قبلی نشان می دهند.

شرکت کنندگان همچنین اطلاعات مفصلی در مورد سایر محرکهای شایع میگرن، از جمله استفاده از دارو، مصرف مشروبات الکلی، میزان فعالیت، علائم افسردگی، استرس روانی، الگوهای خواب و چرخه قاعدگی دارند.

دانشمندان در روزهایی که فاقد نوشیدنی کافئین دار بودند، میزان میگرن را در روزها با مصرف نوشیدنی کافئین دارویی مقایسه کردند. این امر پتانسیل عواملی مانند جنس، سن و سایر عوامل جمعیتی، رفتاری و محیطی فرد را برای مخدوش کردن داده ها از بین می برد.

داده ها نشان داد که افرادی که سه نوشیدنی کافئین دار داشتند در آن روز 27 درصد احتمال ابتلا به میگرن داشتند.

داده های پایه این پروژه تحقیقاتی نشان دادند که شرکت کنندگان به طور متوسط ​​در هر ماه به طور متوسط ​​پنج سردرد را تجربه می کردند و 66 درصد از آنها معمولاً روزانه یک یا دو وعده نوشیدنی کافئین دار مصرف می کرده اند.

میگرن، و تاثیر کافئین بر آن!

میگرن و تاثیر کافئین بر آن!

 

الیزابت مستوفسکی، محقق اصلی گفت: نقش کافئین در رابطه با میگرن بسیار پیچیده است، زیرا مصرف بیش از  حد کافئین در روز ممکن است باعث حمله میگرنی شود اما با این حال قهوه می تواند به کنترل علائم کمک می کند!

مستوفسکی اضافه کرد: “تأثیر کافئین هم به دوز و هم به میزان مصرف آن بستگی دارد، اما از آنجا که در مورد خطر فوری سردردهای میگرنی به دنبال مصرف نوشیدنی کافئین، مطالعات زیادی وجود ندارد، بنابراین  شواهد محدودی برای تدوین توصیه های رژیم غذایی برای مبتلایان به میگرن وجود دارد.

این تحقیقات و نتایج آن که در سال 2019 میلادی انجام شده است، حاکی از گزارش اخیر دانشگاه آتلانتیک فلوریدا و دانشکده پزشکی هاروارد است که نشان می دهد نوشیدن قهوه یا چای درست قبل از خواب بر کیفیت خواب تاثیری ندارد.

این مطالعه نشان داد که در حالی که نیکوتین و الکل باعث کاهش طول عمر و کارایی آن می شوند، سیگار قبل از خواب، 42 دقیقه از کل مدت خواب برای بی خوابی (شخصی که به طور منظم قادر به خوابیدن نیست) استفاده می کند که به نظر می رسد کافئین هیچ تاثیری بر کیفیت خواب ندارد.

البته دوستان  توجه کنید که این مطلب به کیفیت خواب اشاره می کند نه دیر خوابیدن چون کافئین موجب دیر خوابیدن می شود و این دو مطلب متفاوت هستند.

0/5 (0 نظر)

پرسش ، پاسخ ، دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture