قهوه و کرونا ، کاهش 10 درصدی ابتلا اثبات شد!

قهوه و کرونا یکی از چالش بر انگیزترین مواردی می باشد که با سوال و ابهامات گوناگونی همراه می باشد. از روزهای ابتدایی شیوع بیماری کویید 19 پاسخ به این موضوع که نوشیدن قهوه چه تاثیری می تواند بر آن داشته باشد برای دوست داران قهوه با سوال همراه بوده است. بررسی ها نشان می دهد این نوشیدنی محبوب هم می تواند خطرات و عوارضی برای فرد مبتلا به کرونا داشته باشد و هم می تواند بالعکس فواید و نتایج مثبتی را به همراه داشته باشد.

ما در این مقاله از کافی مافی قصد داریم به طور دقیق و علمی رابطه قهوه و کرونا را بررسی کرده و با بیان منابع معتبر این موضوع را به طور دقیق و کارشناسی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.

ارتباط میان قهوه و کرونا

همانطور که شما نیز در جریان می باشید با وجود کشف واکسن های مختلف هنوز هیچگونه درمان قطعی برای بیماری کرونا و یا همان 19 Covid کشف نشده است و این بیماری منحوس هنوز در حال گرفتن جان بسیاری از مردم جهان می باشد.

اما موضوعی که به طور قطعی مشخص شده این است که برنامه غذایی مناسب می تواند نتایج فوق العاده ای را برای فرد مبتلا به همراه داشته باشد.

در طول این دو سالی که از شیوع این بیماری در جهان می گذرد، آنقدر مطالعات و ادعاهای گوناگونی در مورد ارتباط میان مواد غذایی مختلف و این بیماری منتشر شده است که نمی توان به بسیاری از مقالات و بررسی های بدون منبع و تحقیق اعتماد کرد، به همین خاطر ما سعی کردیم که تمام جوانب این ادعا را با هم بررسی کرده و تصمیم نهایی را بر عهده خود شما قرار دهیم.

فواید قهوه بر روی بیماری کووید 19

برای بررسی رابطه میان قهوه و کرونا اول به سراغ فواید و نتایج مثبتی می رویم که اخیراً در دانشگاه نورث وسترن شیکاگو مورد مطالعه قرار گرفته است و به اثبات رسیده.

قبل از هرچیزی به یک نقل قول کامل از «مرلین کورنلیس»، سرپرست تیم تحقیق این دانشگاه رفته و ترجمه دقیق مصاحبه وی را برای شما بیان می کنیم:

«ما می دانیم که کووید ۱۹ یک بیماری عفونی، شبیه ذات الریه یا انواع دیگر عفونت های تنفسی است. همچنین می دانیم که ایمنی نقش مهمی در توانایی ما در مبارزه با برخی از این بیماری های عفونی دارد.»

چیزی که به طور قطع تا به امروز ثابت شده است تاثیر بسیار زیاد سیستم ایمنی بدن در مواجه با بیماری کرونا می باشد، اما آیا قهوه می تواند فواید برای سیستم ایمنی ما داشته باشد؟

همه ما می دانیم که کافئین یکی از مهمترین عناصر تشکیل دهنده قهوه می باشد، و از آنجایی که کافئین نیز به عنوان یکی از منابع اصلی آنتی اکسیدان به حساب می آید پس می توان این نتیجه را گرفت که قهوه دارای آنتی اکسیدان بالایی می باشد.

تحقیقات و آزمایشات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها به خاطر مقابله با الکترون های آزاد موجود در بدن، می تواند در بالا بردن سیستم ایمنی بدن نقش ویژه ای ایفا کند و نه تنها با اینکار می تواند با بیماری کرونا بلکه با بسیاری از بیماری هایی که با سیستم ایمنی بدن در ارتباط است به مقابله بپردازد.

کاهش 10 درصدی ابتلا به بیماری کرونا

الکترون های آزاد موجود در بدن عامل بسیاری از بیماری ها ویروسی و عفونی می باشد که سرطان ها، بیماری های قلبی و تنفسی شایع ترین و اصلی ترین این بیماری ها می باشد.

پس شما می توانید با نوشیدن قهوه و حذف الکترون های آزاد هم سیستم ایمنی را برای مقابله با کرونا بالا ببرید و هم اینکه از عوارضی که کووید 19 بر روی قلب و تنفس شما به همراه دارد جلوگیری کنید.

بررسی ها نشان می دهد وجود آنتی اکسیدان قهوه با گشاد کردن عروق علائم آسم را کاهش می دهد و بر اساس تحقیقات در بلند مدت نیز می تواند در عملکرد کلی ریه مفید باشد.

از طرفی دیگر قهوه جز نوشیدنی های گرم می باشد. نوشیدنی های گرم برای دفع بیماری های ویروسی مانند کرونا بسیار مفید می باشند.

پس اگر بخواهیم یک نتیجه گیری کلی در رابطه میان قهوه و کرونا کنیم می توان گفت شما با نوشیدن قهوه، سلامت سیستم ایمنی، ریه ها و قلب را تقویت می کنید که هر 3 در مقابله با بیماری کرونا نقشه بسیار ویژه ای دارند.

طبق آخرین تحقیقات و گزارشی که دیلی میل انتشار داده است، پژوهشگران آمریکایی پس از تجزیه و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال انگلیسی به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه ریسک ابتلا به کرونا را تا میزان 10 درصد کاهش می دهد، عددی که بسیار بالا و مهم می باشد.

نتایج منفی قهوه و کرونا

بعد از بررسی کاملی که در مورد فواید قهوه بر روی بیماری کویید 19 انجام دادیم این سوال بری ما پیش می آید که اگر قهوه و کرونا به این شکل بر روی هم تاثیر مثبت می گذارند پس چرا هنوز پزشکان و محققانی وجود دارند که مخالف استفاده از قهوه برای مقابله با بیماری کرونا می باشند.

قهوه به خودی خود یک نوشیدنی مُدر (ادرار آور) می باشد و همین موضوع باعث می شود که میزان آب موجود در بدن کاهش پیدا کند.

همانطور که احتمالاً شنیده اید استفاده از مایعات برای دفع بیماری های ویروسی در بدن بسیار مفید و لازم می باشد، به همین خاطر پزشکانی مخالف نوشیدن قهوه در زمان این بیماری می باشند. اما آیا برای این موضوع راهکاری وجود ندارد؟

نحوه صحیح نوشیدن قهوه برای کرونا

بعد از بررسی هایی که انجام دادیم می توان به این نتیجه رسید که اگر ما بتوانیم قهوه را به گونه ای مصرف کنیم که میزان دفع آب از بدنمان در کمترین میزان خود باشد بهترین نتیجه ممکن را خواهیم گرفت.

برای اینکار دم کردن قهوه فیلتری می تواند بهترین گزینه باشد، زیرا قهوه فیلتری دو ویژگی بسیار مناسب در بین قهوه ها دارد:

اول اینکه قهوه فیلتری چون از فیلتر کاغذی عبور می کند، کلسترول و روغن های خود را از دست می دهد که باعث می شود قهوه ما برای قلب دارای سلامت بیشتری باشد و از سکته های قلبی که بعد از کرونا بسیار رایج می باشد، جلوگیری کند.

و از طرفی قهوه های فیلتری به طور کلی نسبت به اسپرسو و قهوه ترک، رقیق تر می باشند و دارای میزان آب بیشتری می باشند و می تواند کمبود آب بدن را کمی کاهش دهد.

ما این موضوع را به طور دقیق تر در قهوه فیلتری مورد بررسی قرار داده ایم و اگر دوست دارید یک روش تهیه قهوه فیلتری (با قهوه ساز کمکس) را یاد بگیرید اینجا کلیک کنید.

از طرفی استفاده از قهوه ای که در آن سایر مواد غذایی که می توانند سیستم ایمنی را تقویت کنند نیز می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد، قهوه زنجبیل یکی از بهترین این گزینه های می باشد که در واقع شما با یک تیر دو نشان می زنید. هم از قهوه و هم از زنجبیل که هر دو باعث بالا بردن سیستم ایمنی بدنتان می شود، به طور همزمان استفاده می کنید.

سخن پایانی

هر چند صنعت قهوه به طور کلی با آمدن کرونا با مشکلات زیادی همراه شد و بسیاری از کافی شاپ ها تعطیل شدن، ولی باز این فرصت به بسیاری از افراد داده شد که خودشان قهوه را در منزل تهیه کنند و از نوشیدن آن لذت ببرند.

ولی از طرفی سعی کنیم به این موضوع دقت کنیم که بسیاری از باریستاها با کرونا و شیوع آن بیکار شدند و درآمد آنها به شدت کاهش پیدا کرد، حالا که محدودیت ها کاهش پیدا کرده شما می توانید با نوشیدن یک فنجان قهوه باعث رونق کسب و کار کافی شاپ ها و صنعت قهوه شوید.

ما در این مقاله از کافی مافی تلاش کردیم رابطه میان قهوه و کرونا را به طور دقیق بررسی کرده، اما در صورتی که در مورد مطالب گفته شده و سر فصل های این مقاله با سوال یا ابهامی همراه هستید می توانید آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک قرار دهید.

 

0/5 (0 نظر)